Staf en Support

Staf en support

Water voor nu en later. Vitens garandeert 24 uur per dag en 7 dagen per week betrouwbaar en betaalbaar drinkwater, nu en in de toekomst. Een complexe opgave. Helemaal als je bedenkt dat de generaties na ons ook zorgeloos willen genieten van drinkwater.

Achter en voor de schermen werken we met advies en ondersteuning aan onze strategie en het beleid voor de lange termijn. Van Business Development tot Inkoop & Facilitair Management, Finance & Control, Klant & Facturatie, Human Resources, Juridische ondersteuning, Communicatie of Strategie.

Business Development
De afdeling Business Development richt zich volledig op de externe kansen en mogelijkheden die we in de buitenwereld zien. De afdeling vergaart kennis, ontwikkelt pilots en gaat samenwerkingsverbanden en partnerships aan, waarbij altijd nieuwe ontwikkelingen centraal staan. De afdeling focust zich hierbij op meerdere domeinen (innovatie, technologie, data science, duurzaamheid, circulaire economie en de leefomgeving).

Inkoop & Facilitair Management
De afdeling Inkoop & Facilitair Management bestaat uit meerdere disciplines. De strategisch inkopers zorgen ervoor dat de behoeften van interne afdelingen in kaart worden gebracht. Deze behoeften worden uitgewerkt in inkoop-samenwerkingsplannen en categorieplannen. De tactisch inkopers gebruiken deze plannen vervolgens om doormiddel van een professioneel inkoopproces te komen tot het contracteren van de juiste leveranciers. Facilitair Management biedt ondersteuning en advies aan kernprocessen van Vitens en aan de overige ondersteunende afdelingen. Zij werken met de onderverdeling Facilitaire Zaken, Service- en Contractmanagement en Vastgoed.

Finance & Control
De afdeling Finance & Control is hét financiële geweten van Vitens en zorgt ervoor dat de financiële administratie juist en volledig is. Voor de afdeling betekent dit de uitdaging om de voorspelbaarheid te vergroten, het waarborgen van juistheid en volledigheid van administratie en proberen te voorzien in de juiste informatiebehoefte. De afdeling is opgedeeld in een aantal disciplines: Accounting, Business Control, Concern Control & Support Center Continu Verbeteren. Aangevuld met een Treasury- en Risicomanager. De afdeling werkt met een open instelling en bestaat uit dynamisch team met jong en oud.

Klant & Facturatie
Deze afdeling is verantwoordelijk voor het klantcontact en de facturatie van 5,8 miljoen Vitens klanten en 2,5 miljoen Evides klanten. Binnen Klant & Facturatie werken diverse teams, namelijk: Vernieuwing & Klantinteractie, Relatiemanagement (staat in contact met de zakelijke markt), Bedrijfsbureau (productie- en capaciteitsplanningen en monitoring van processen) en acht operatieteams (binnen- en buitendienst). De binnendienst zorgt voor het klantcontact en de facturatie van de Vitens en Evides klanten. De klant kan ons benaderen via de telefonie, mails, brieven, WhatsApp, Facebook en Twitter. De klant benaderd ons o.a. bij verhuizingen, vragen over meterstanden, factuur en incasseren. Het doel is om de klant zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden, waarbij we streven naar een hoge klant tevredenheid. De buitendienst speelt een belangrijke rol bij het oplossen van klantissues. De buitendienst bezoekt deze klanten en zorgt ervoor dat er gefactureerd en geïncasseerd kan worden.

Human Resources
De afdeling Human Resources is opgedeeld in vier teams: HR Advies, HR Beleid, HR ServiceCenter en Recruitment.  Het team HR advies is betrokken bij de totstandkoming van HR beleid en vertaalt dit door naar de organisatie. Binnen het team HR Beleid werken de beleidsadviseurs aan onderwerpen zoals organisatiebeleid, leren & ontwikkelen en arbeidsvoorwaarden. Het HR ServiceCenter is verantwoordelijk voor de uitvoering van de HR-administratie van de interne klanten. Het team Recruitment zet Vitens als werkgever op de kaart en is verantwoordelijk voor het wervingsproces.

Bestuurszaken
De afdeling Bestuurszaken bestaat uit verschillende disciplines, ondergebracht in twee teams: het team Strategie & Legal en het team Communicatie. Wat Bestuurszaken bijzonder maakt is de blik naar buiten. Als geen andere afdeling binnen Vitens opereren de medewerkers van Bestuurszaken met 1 been in de wondere waterwereld van Vitens en met 1 been in de buitenwereld. Soms met heel veel focus op de actualiteit van vandaag de dag, als het gaat om een (communicatie)crisis of wat er op de voorpagina van de krant staat. Soms met heel veel focus op de lange termijnstrategie van Vitens. We werken daarvoor intensief samen met eigenlijk elke afdeling van Vitens. Haal jij energie en passie uit het bruggen slaan tussen deze twee werelden, dan ben je bij Bestuurszaken op de juiste plek.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk de openstaande vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4 van 4
Titel Plaats
Herstel
Financieel & risicoanalist
Financieel & risicoanalist Arnhem, NL 18 jun. 2024
Arnhem, NL
Projectcontroller
Projectcontroller Zwolle, NL 12 jun. 2024
Zwolle, NL
Coördinator Rapportage & Analyse
Coördinator Rapportage & Analyse Arnhem, NL 7 jun. 2024
Arnhem, NL
Beleidsadviseur Klantinteractie
Beleidsadviseur Klantinteractie Arnhem, NL 7 jun. 2024
Arnhem, NL

Onze experts Joost, Irene en Lisa vertellen je meer over hun werk

Manager Business Development

Joost: “De wereld waarin we leven verandert voortdurend en de samenleving verwacht dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tegelijkertijd volgen ook technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Ik zie het als één van mijn belangrijkste taken om duurzaamheid echt te verankeren.”

Lees hier het hele verhaal van Joost Bouten

Teammanager Klant&Facturatie

Irene: ''De afdeling Klant&Facturatie zit het dichtst bij de klant, dat maakt het voor mij zo interessant en leuk. Binnen ons team is er veel verbondenheid. Je ziet echt dat iedereen de klant in één keer zo goed mogelijk wil helpen, we streven samen naar maximale service en stimuleren bewust drinkwater gebruik.''

Lees hier het hele verhaal van Irene Derckx

Junior Strateeg Bestuurszaken

Lisa: ''Uitdaging staat met stip bovenaan het lijstje met wat ik belangrijk vind in mijn werk. Binnen Vitens is er veel ruimte om je huidige werk, maar ook je loopbaan, in te richten. Dit  draagt bij aan je werkplezier en daar heb je zelf de grootste invloed op!''

Lees hier het hele verhaal van Lisa Meijer