Ambitie en strategie

Vitens wint, zuivert en levert al 120 jaar betrouwbaar drinkwater; 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Daar zijn we trots op. Naast het waarborgen van de kwaliteit staan we ook voor grote uitdagingen. We willen drinkwater duurzaam winnen, zuiveren en leveren met oog voor de balans tussen mens en natuur. Ook willen we een tevreden drinkwaterklant en slim en datagestuurd opereren.

Over tien jaar zijn we niet alleen maar leverancier van drinkwater, maar ook adviseur, kennishub voor de drinkwatersector in Nederland en een actieve partner in de realisatie van een duurzaam Nederlands watersysteem. We werken actief samen om het hele watersysteem toekomstbestendig te maken en zijn een broedplaats voor kennis en talent, die we steeds verder ontwikkelen.

Onze toekomst, jouw toekomst

Vitens werkt de komende 10 jaar aan een grote transitie, waarbij de hele drinkwatervoorziening toekomstbestendig en duurzaam moet worden. Dat biedt kansen met alle uitdagingen die daarbij horen. Onze ambitie is dan ook zo helder als het product dat we leveren: in 2030 willen we dat elke druppel duurzaam is. Wij zoeken mensen die flexibel zijn, tegen een stootje kunnen en die vooral willen groeien. Wij bieden daarvoor concrete ondersteuning in de vorm van training in de praktijk en/of opleidingen en goede arbeidsvoorwaarden.

De kantoren van Vitens zijn gevestigd in Leeuwarden, Arnhem, Zwolle en Utrecht. Op basis van jouw agenda pas je je werkplek flexibel aan: op één van de kantoren of vanuit huis. En een goede balans tussen werk en privé? Die moedigen we aan met een inzetbaarheidsbudget.

Werken bij Vitens

Met bijna 1.600 Vitensers winnen, zuiveren en leveren we een product dat er echt toe doet, drinkwater! Werken bij Vitens betekent een baan met een maatschappelijk karakter. Bij Vitens kennen we veel diversiteit in functies. Zo kan je bij ons aan de slag als ecoloog, monteur, projectmanager, hydroloog, klantenservicemedewerker, data-scientist en meer. Wat je achtergrond ook is: werken bij Vitens kan binnen veel vakgebieden.

Bekijk op deze pagina onze actuele vacatures en solliciteer