ICT

ICT

ICT'ers zijn echte watermakers. Bij Vitens schrikken we niet van grote hoeveelheden. Onze systemen genereren zo'n 16 miljard getallen per jaar. Hoeveel water halen we op dit moment uit de grond in de waterwingebieden? Wat is het waterverbruik? Hoe hoog is het grondwater op de 5.000 meetpunten? Water winnen, zuiveren en leveren aan 5,8 miljoen klanten via 50.000 kilometer waterleiding gaat gepaard met complexe processen en productielocaties, die worden aangestuurd en gecontroleerd door complexe ICT-systemen en applicaties.

We zitten midden in de transitie naar een datagestuurd bedrijf. Volop mogelijkheden dus om een verschil te maken en bij te dragen aan het drinkwaterbedrijf van de toekomst!

Werken met de nieuwste technieken 

Bij Vitens zitten we midden in de transitie naar een mensgedreven en datagestuurd drinkwaterbedrijf. We zijn een lerende organisatie en werken met de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van SAP, realtimedata en kantoorautomatisering. Momenteel zijn we bezig met een S/4HANA-migratie van SAP.

Hoe wij dit doen? We maken onze ambities waardoor in korte sprints doelen te realiseren. Agile, Scrum én Lean waar het ons helpt. Werken bij Vitens en in het bijzonder de afdeling ICT betekent ook de verbinding met elkaar vinden tijdens innovatiedagen, hackathons en de Week van de Beveiliging. En ruimte voor ontspanning? Zeker weten. Wij zijn actieve lunchwandelaars en de tafeltennistafel wordt regelmatig ingezet voor een onderlinge competitie.

Denk mee, doe mee
In de komende jaren maken we stappen met onder andere realtime-dataverwerking. We experimenteren bijvoorbeeld met sensoren in het waterleidingnet. In onze Innovatie- en onderzoeksagenda hebben we vastgelegd op welke thema's we ons richten. Van Hydroinformatica tot Assetmanagement, van Digitale Service-informatie tot Data Science. Deze agenda is een uitnodiging aan iedereen die ons kan helpen bij het waarmaken van onze ambities. Binnen en buiten Vitens. We laten ons graag verrassen door kennis, innovatie en ideeën die ons verder helpen op weg naar Elke Druppel Duurzaam.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk nu de openstaande ICT vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 2 van 2
Titel Plaats
Herstel
Coördinator Functioneel Beheer
Coördinator Functioneel Beheer Zwolle, NL 21 jun. 2024
Zwolle, NL
SAP Autorisatie & Security consultant
SAP Autorisatie & Security consultant Zwolle, NL 20 jun. 2024
Zwolle, NL

Experts Johan, Wendy en Hannes vertellen je meer

Lead Engineer

Johan: “Mijn werk varieert van het aanwezig zijn bij het plaatsen van een sensor in een waterleiding tot aan deze abstracte informatie grafisch duidelijk maken in een rapport aan de directietafel.”

Lees hier het hele verhaal van Johan Fitie

Informatie Analist

Wendy: ''Om veilig en schoon drinkwater te maken is goede samenwerking nodig tussen veel verschillende expertises. Als informatie analist leer je je in te leven in deze experts en probeer je hen ook wat van jouw expertise bij te brengen.''

Lees hier het hele verhaal van Wendy Polderdijk

Enterprise Architect

Hannes: ''Ik zeg altijd: ‘hoe beter de architect zijn werk doet, hoe onzichtbaarder die wordt’. Je moet altijd zicht hebben op ‘de driehoek’ in de organisatie: de mensen, de processen en de techniek. Die samenhang moet kloppen.''

Lees hier het hele verhaal van Hannes van Gorkum