Borgen van de balans tussen mens en natuur

De natuur is de bron van ons drinkwater. Hoe borgen we samen met alle belanghebbenden dat we daar verantwoord mee omgaan, dat we bronnen duurzaam beheren, ze veiligstellen voor de toekomst, een eerlijke verdeling maken en zorgen dat de natuur floreert? Dat vraagt om dialoog, luisteren, samenwerken, integratie van expertises en om talenten die hier met hart en ziel voor gaan, zoals onze ecologen, hydrologen, omgevingsmanagers, terreinbeheerders, andere collega’s en misschien wel jij!

Onze experts vertellen

Onur Köse, Junior Omgevingsmanager:
''Als Junior Omgevingsmanager kom ik in heel de provincie Gelderland en werk ik met veel partijen samen. Ik heb contacten met onder andere gemeenten, natuurorganisaties en mensen in de directe omgeving van de waterwinningen.”

Lees hier het hele verhaal van Onur

Bekijk ook de andere uitdagingen

 • Duurzaam winnen, zuiveren en leveren

  Iedere dag 1 miljard liter drinkwater van topkwaliteit winnen, zuiveren en leveren is een uitdaging van formaat. Vooral als je dat duurzaam wil doen.

  Lees meer over de uitdaging

 • Datagestuurd en slim opereren

  Vitens draait om data. Voor de operatie van vandaag en de lange termijn. Want hoe voorspel je de watervraag voor de dag van morgen?

  Lees meer over de uitdaging

 • Een tevreden drinkwaterklant

  Wij willen graag in gesprek blijven met onze klant en werken aan meer bewustwording. Met 6 miljoen mensen is dat een uitdaging.

  Lees meer over de uitdaging